Категорично осъждам посегателството срещу сградата на представителството на Европейската комисия в

...
Категорично осъждам посегателството срещу сградата на представителството на Европейската комисия в
Коментари Харесай

Борисов: Категорично осъждам посегателството срещу сградата на представителството на ЕК в София

Категорично осъждам посегателството против постройката на представителството на Европейската комисия в София, написа във Facebook водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Изключително обезпокоително е, че тази вандалска демонстрация идва в миг на тежки провокации пред България, показва Борисов в обявата си в обществената мрежа.

Той отбелязва, че през днешния ден нашата и интернационалната общност следят с очакване разрешаването на тежката политическа рецесия, в която страната ни се намира от две години. Отговорност на политическите партии, изключително на тези, които най-вече обявяват своите патриотични настроения, е да подсигуряват сигурността, стабилността и интегритета на страната, вместо да предизвикват нови разделения и кавги, добавя водачът на ГЕРБ.

" В тази връзка приканвам още един път демократичните систематични партии да застанем обединени в името на националните ползи на България, излъчвайки мощно постоянно държавно управление. Единствено гаранции за задълбочаване на процесите на евроатлантическата ни интеграция могат да бъдат контрапункт на хибридните опити за инфилтрация на враждебното съветско въздействие в нашето общество ", декларира Бойко Борисов.

По-рано през днешния ден постройката на представителството на Европейската комисия в София беше изцапана с алена багра по време на митинг на " Възраждане ". В страницата си във Facebook от партията по-рано оповестиха, че ще отидат пред постройката на Европейска комисия в София, с цел да стачкуват „ против намесата на Брюксел във вътрешните ни работи “. 

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР